Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΘΗΛΥΚΙΑ ΑΡΑΧΝΗ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ - ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΑ-ΙΚΟ ΔΙΚΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ Πα.Συ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ [2009.07.05 23:00]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΘΗΛΥΚΙΑ ΑΡΑΧΝΗ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ - ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΑ-ΙΚΟ ΔΙΚΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ Πα.Συ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.





ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΦΗ Ή ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΥΤΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ή ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26-06-2009 ΕΩΣ ΤΙΣ 30-06-2009


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ http://ellhnkaichaos.blogspot.com ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ "ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α. ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2008 ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2009 ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α] ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΠΑΡ' ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ (!)
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΤΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙ (ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ) ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΑ (!)
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΛΛΑΞΕ 3 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ EΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΨΕΥΔΟ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΣΕ ΑΠΕΚΡΥΠΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡ' ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ

ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ» ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ HTML ΚΑΙ PDF ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ «ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ» ΤΟΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΙΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ "ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΨΕΥΔΟ Ο.Ε.Α. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΘΗΣΕΥΣ":
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 2 ] - [ 2009.05.26 15:00 ]







ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ "ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (!)






Πράξη Νο.1

ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ


1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)


2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

(μεγεθύντε το για να δείτε κανονικά τα σύμβολα)



3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

"ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.1 - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.1

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009



Εσταλη απο...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Αποσυμβολισμός του νέου εμβλήματος της Χρυσής Αυγής σε σχέση με το πρώτο έμβλημα που είχαν παλιά στο 1ο τεύχος του περιοδικού τους. Όπως βλέπουμε και το νέο έμβλημα (παραλλαγή μαίανδρου) παραπέμπει στην αριστερόστροφη σβάστικα του Χίτλερ!! Το κάνανε όμως "μαίανδρο" επήτιδες για να ξεγελάνε τα ελληνόπουλα ώστε να νομίζουν ότι πρόκειται για ελληνοκεντρική οργάνωση και όχι της νεοναζιστικής διεθνούς. Αλλά την πάτησαν γιατί αποσυμβολιζόμενος ο μαίανδρος τους παραμπέμπει πάλι στην ίδια αριστερόστροφη και όχι στην δεξιόστροφη σβάστικα... Καθόλου τυχαίο.. Η ο.ε.α χρησιμοποιεί και τις 2 σβάστικες με το απολλώνειο κέντρο στη μέση σε αμφιγονική συμμετοχή. Η χρυσή αυγή και το ΛΑΟΣ χρησιμοποιούν η μια την αριστερόστροφη σβάστικα (του Χίτλερ) και το άλλο τον επεκτεινόμενο σταυρό (του ουγγρικού φασιστικού κόμματος του μεσοπολέμου) που πάλι παραπέμπει στην ίδια σβάστικα αριστεράς οδού όπως τη λένε οι μασόνοι. (αριστερά ατραπός, τουτέστιν το αρνητικό σκέλος της - ΑΟΑ - ΟΤΟ )





ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΡΕΝΟΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.



Πράξη Νο.2
ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ "ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ" ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ html ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ (LINK) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ:
ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ TOY pseudo_xarths_amfigonias_oea ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ http://amfigonia.pa-sy-a.gr


1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)




2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

(μεγεθύντε το για να δείτε κανονικά τα σύμβολα)



3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

"ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - πρώτη φάση

 

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009



Το συγκεκριμένο έμβλημα που βρίσκεται στο πρώτο τεύχος του περιοδικού τους το πήραν οι κλέφτες της Χρυσής Αυγής από την Ο.Ε.Α και από τον αμφιγονικό χάρτη ελληνικού πλανηταρχικού πολιτισμού της Ο.Ε.Α. που δημοσιεύτηκε αρχές της δεκαετίας του 80.
Μπορείτε να τον δείτε εδώ.


Πήραν όμως ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ μόνον την αριστερόστροφη σβάστικα, (αριστερά ατραπός του τεκτονικού σινοσιωνιστικού αισχρού διπολικού συμπαιχνιακού παιχνιδιού του Καλού και του Κακού ...θεούλη) ενώ η Αμφιγονία περιέχει και τη δεξιόστροφη σβάστικα και το απολλώνειο κέντρο, τα γλοιώδη νεοναζιστάκια απομόνωσαν από την αμφιγονία σκοπίμως μόνον τον άρρενα πολιτισμό, αριστερόστροφο (ροπή), επεκτεινόμενο (βέλος), όπως ομοίως έπραξε και ο Χίτλερ (κάτω από τις καθοδηγήσεις και χρηματοδότηση εβραίων μογγόλων, Ροζεμπεργκ, Χαουσχόφερ, Λικνολν Φον Τρεμπιτς, Βαρμπουργκ, Κουν Κοεν και Λοεμπ, Ροτσιλδς κλπ) για να προκαλέσουν τα εγκλήματα πολέμου και να επισύρουν μομφή και σε αυτά τα πανάρχαια ελληνικά εμβλήματα αλλά και καταστροφή στην Πελασγική Ελλάδα όπως έπραξαν ομοίως με την Πελασγική Γερμανία που τώρα βρίσκεται πλήρως υπό σινοσιωνιστική κατοχή.

Ακόμα και το αγχιβασίην του μέγιστου Ηράκλειτου αντέγραψαν τα νεοναζιστάκια Χρυσά Αυγά παρουσιάζονταν εμέσως ως νεοναζί ακόμα και τον μέγιστο φιλόσοφο. Απαξιώνουμε να τους φτύσουμε ώστε να μη πάει χαμένο το σάλιο μας.




ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΡΕΝΟΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.


ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α.
ΤΟ ΑΡΡΕΝ (δεξιά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ

ΣΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ


Πράξη Νο.3
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ [Πα.ΣΥ.Α.] ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ "ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΜΕ LINK ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ


1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)

ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΘΙ LINK ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"

Πράξη Νο.4
ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.]


1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)

2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

(μεγεθύντε το για να δείτε κανονικά τα σύμβολα)





3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

"ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] - ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ amfigonia.pa-sy-a.gr ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - δεύτερη φάση

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009





Τo συγκεκριμένο έμβλημα που βρίσκεται στο πρώτο τεύχος του περιοδικού τους το πήραν οι κλέφτες της Χρυσής Αυγής από την Ο.Ε.Α και από τον αμφιγονικό χάρτη ελληνικού πλανηταρχικού πολιτισμού της Ο.Ε.Α. που δημοσιεύτηκε αρχές της δεκαετίας του 80.




Πήραν όμως ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ μόνον την αριστερόστροφη σβάστικα, (αριστερά ατραπός του τεκτονικού σινοσιωνιστικού αισχρού διπολικού συμπαιχνιακού παιχνιδιού του Καλού και του Κακού ...θεούλη) ενώ η Αμφιγονία περιέχει και τη δεξιόστροφη σβάστικα και το απολλώνειο κέντρο, τα γλοιώδη νεοναζιστάκια απομόνωσαν από την αμφιγονία σκοπίμως μόνον τον άρρενα πολιτισμό, αριστερόστροφο (ροπή), επεκτεινόμενο (βέλος), όπως ομοίως έπραξε και ο Χίτλερ (κάτω από τις καθοδηγήσεις και χρηματοδότηση εβραίων μογγόλων, Ροζεμπεργκ, Χαουσχόφερ, Λικνολν Φον Τρεμπιτς, Βαρμπουργκ, Κουν Κοεν και Λοεμπ, Ροτσιλδς κλπ) για να προκαλέσουν τα εγκλήματα πολέμου και να επισύρουν μομφή και σε αυτά τα πανάρχαια ελληνικά εμβλήματα αλλά και καταστροφή στην Πελασγική Ελλάδα όπως έπραξαν ομοίως με την Πελασγική Γερμανία που τώρα βρίσκεται πλήρως υπό σινοσιωνιστική κατοχή.

Ακόμα και το αγχιβασίην του μέγιστου Ηράκλειτου αντέγραψαν τα νεοναζιστάκια Χρυσά Αυγά παρουσιάζονταν εμέσως ως νεοναζί ακόμα και τον μέγιστο φιλόσοφο. Απαξιώνουμε να τους φτύσουμε ώστε να μη πάει χαμένο το σάλιο μας.



ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΡΕΝΟΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.




ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α.
ΤΟ ΑΡΡΕΝ (δεξιά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΣΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ


Πράξη Νο.5
ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)


2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF
(μεγεθύντε το για να δείτε κανονικά τα σύμβολα)





3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

"ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] - ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ amfigonia.pa-sy-a.gr ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.2 - τρίτη φάση

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009



Τo συγκεκριμένο έμβλημα που βρίσκεται στο πρώτο τεύχος του περιοδικού τους το πήραν οι κλέφτες της Χρυσής Αυγής από την Ο.Ε.Α και από τον αμφιγονικό χάρτη ελληνικού πλανηταρχικού πολιτισμού της Ο.Ε.Α. που δημοσιεύτηκε αρχές της δεκαετίας του 80.




Πήραν όμως ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ μόνον την αριστερόστροφη σβάστικα, (αριστερά ατραπός του τεκτονικού σινοσιωνιστικού αισχρού διπολικού συμπαιχνιακού παιχνιδιού του Καλού και του Κακού ...θεούλη) ενώ η Αμφιγονία περιέχει και τη δεξιόστροφη σβάστικα και το απολλώνειο κέντρο, τα γλοιώδη νεοναζιστάκια απομόνωσαν από την αμφιγονία σκοπίμως μόνον τον άρρενα πολιτισμό, αριστερόστροφο (ροπή), επεκτεινόμενο (βέλος), όπως ομοίως έπραξε και ο Χίτλερ (κάτω από τις καθοδηγήσεις και χρηματοδότηση εβραίων μογγόλων, Ροζεμπεργκ, Χαουσχόφερ, Λικνολν Φον Τρεμπιτς, Βαρμπουργκ, Κουν Κοεν και Λοεμπ, Ροτσιλδς κλπ) για να προκαλέσουν τα εγκλήματα πολέμου και να επισύρουν μομφή και σε αυτά τα πανάρχαια ελληνικά εμβλήματα αλλά και καταστροφή στην Πελασγική Ελλάδα όπως έπραξαν ομοίως με την Πελασγική Γερμανία που τώρα βρίσκεται πλήρως υπό σινοσιωνιστική κατοχή.
Ακόμα και το αγχιβασίην του μέγιστου Ηράκλειτου αντέγραψαν τα νεοναζιστάκια Χρυσά Αυγά παρουσιάζονταν εμέσως ως νεοναζί ακόμα και τον μέγιστο φιλόσοφο. Απαξιώνουμε να τους φτύσουμε ώστε να μη πάει χαμένο το σάλιο μας.


ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΡΕΝΟΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.




ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α.
ΤΟ ΑΡΡΕΝ (δεξιά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΣΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ


Πράξη Νο.5
ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"
ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΛΕΤΕΣ "ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ" ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ VIDEO ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

1. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (05-07-2009)

2. ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

(μεγεθύντε το για να δείτε κανονικά τα σύμβολα)




3. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

"ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.3 - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ - ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο.3


Τετάρτη, 1 Ιούλιος 2009

ΠΕΡΊ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΎ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ



O παλιός είναι από τη δεκαετία του 80.
Ο καινούργιος είναι μετά το 2000...
Η Ο.Ε.Α. μετά το 2000 δίνει κείμενα με πληρη αληθη στοιχεία, δίχως παραπλάνηση, δίχως ημιαληθή κείμενα όπως παλιά.
Ο χάρτης ήταν σκοπίμως λανθασμένος παλιά διότι ήταν περίοδος ημιαληθών κειμένων τότε. Τα ημιαληθή κείμενα τα έβγαζαν με 2 κυρίως σκοπούς.
α) Να παραπλανήσουν μασωνικά κέντρα από τις αληθείς θέσεις της ο.ε.α. για λόγους τακτικής.
β) Να παρουσιάσουν τις θεσεις της ο.ε.α μεσα απο πλαστες υπερασπίσεις αλλοτε του δια, αλλοτε του προμηθεα, αλλοτε του χριστου ωστε να απομακρυνουν τους ελληνες απο φιλοκινεζικες, φιλοθιβετιανες θεσεις και να τους ευθυγραμμίσουν προετοιμάσουν για τα κείμενα τελικής ευθείας που βγήκαν μετά το 1998-2000.
Στα κείμενα μετά το 2000 όπως για παράδειγμα την απολογία, το εκλογές 2004, φουράκειους σταύλους και άλλα, εκεί θα δείτε ότι η δεξιόστροφη σβάστικα ταυτίζεται με τα 4 βέλη που κοιτάνε προς το κέντρο (συρρικνούμενος σταυρός) και τους φιλοσοφικούς μασωνους, ενώ η αριστερόστροφη σβάστικα ταυτίζεται με τα 4 βέλη που επεκτείνονται (που κοιτάνε προς τα έξω, επεκτεινόμενος σταυρός) και τους θεοσοφιστές μασωνους τους γενήτορες του ναζισμού.
Ο παλιός χάρτης της ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ειχε παραπλανητικα και για τις 2 αντιπεριστρεφόμενες σβαστικες τον επεκτεινομενο σταυρό.
Η μόνη διόρθωση στον αληθή αμφιγονικό χάρτη είναι στην δεξιόστροφη σβάστικα (στην αριστερη πλευρά της αμφιγονίας) όπου τα βέλη αντί να κοιτάνε προς τα έξω κοιτάνε προς τα μέσα, διότι η δεξιόστροφη ροπή συμβολίζει ένρηξη (το αντίθετο της έκρηξης), συρρίκνωση και πύκνωση (πύκνωση ύλης) αντίθετα με την αριστερόστροφη που συμβολίζει έκρηξη, επέκταση(επεκτεινόμενος σταυρός) και αραίωση. (αραίωση ύλης)

Φυσικά η Ο.Ε.Α. είχε αυτό το λάθος σκοπίμως για να μπερδεύει τους μασωνους τα

νεοναζιστάκια
και τους τελείως λοβοτομημένους αστείους και γελοίους που θεωρούν τα πανάρχαια αυτά πελασγικά προσελήνια σύμβολα (ιστορία 35000 ετών!!!) ως σύμβολα του εθνικοσοσιαλισμού των ναζί του 1940! (ΕΛΕΟΣ!!!!)
Επιστημονικός αποσυμβολισμός της σβάστικας.
Η σβαστικα ή τετρακτιδα ειναι ηλιακό σύμβολο.
Κατα τα συμπαντικά πρότυπα της ο.ε.α. σε ολα τα ηλιακα συστηματα υπαρχει ένα ήλιος ύλης (ο γνωστός ήλιος μας) και ένας αόρατος ανθήλιος αντι-ύλης (μαυρη τρύπα!) που κάπου στο κέντρο τους οι 2 αντιπεριστρεφόμενοι ήλιοι έχουν τον απολλώνειο-ουδετερονιακό μεσήλιο (συμβολιζόμενο από τα αντικριστά έψιλον ]+[ )
Ο ήλιος μας και οι πλανήτες γύρω του περιστρόφονται όλοι αριστερόστροφα. (Γεγονός γνωστό στην μοντέρνα επιστήμη) Επίσης ο ήλιος μας εκπέμπει ακτινοβολία. (φωτόνια και "ηλιακό άνεμο")
Γι'αυτό ακριβώς το λόγο ο ήλιος μας ταυτίζεται με την αριστερόστροφη σβάστικα και τον επεκτεινόμενο σταυρό (εκπομπής ύλης και ενέργειας)
Αντίθετα ο ανθήλιος αντι-ύλης (μαύρη τρύπα!) περιστρέφεται δεξιόστροφα και ταυτίζεται με την δεξιόστροφη σβάστικα και τον συρρικνούμενο σταυρό (πύκνωσης/απορρόφησης ύλης και ενέργειας) ενώ είναι αόρατος στα όργανα μας λόγο της δεξιόστροφης ροπής της ακτινοβολίας του. (σπιν)
Για του λόγου το αληθές. Προσέξτε αυτό το βίντεο.
Είναι βίντεο του ήλιου απο το διαστημοσκάφος ΣΟΧΟ που παρατηρει συνεχώς τον ήλιο.
Πρόσεξε την περιστροφή του ήλιου (απο αριστερά προς τα δεξιά)
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ!!!
Αριστερόστροφη σβάστικα λοιπόν... και επεκτεινόμενος σταυρός (εκπομπής ακτινοβολιών φωτονίων-ηλιακού ανέμου)!!!
ΕΛΛΗΝ VS CHAOS


ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΗΜΙΑΛΗΘΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΗΘΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.



ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" Ο.Ε.Α.
ΤΟ ΑΡΡΕΝ (δεξιά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ
ΣΤΟ ΘΗΛΥ (αριστερά) ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΒΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ


 







ΣΗΜEΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΡΕΝΟΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.


Πράξη Νο.6
ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.) ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΚΑΝΟΝΑ:
"ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥΣ"
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ:
1. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ
αριστερό χέρι  < - - - - - - - - - -   δεξιό χέρι
2. TΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ
αριστερό χέρι  - - - - - - - - - - >   δεξιό χέρι
ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VIDEO ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ (!)




Πράξη Νο.7

ΟΙ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ [Πα.Συ.Α.] ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"



Η ΥΒΡΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ "ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ" ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ



"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

 

Θέμα: (1/2)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 14 ] - [ 2009.05.25 15:00 ]



 
"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

 

Θέμα: (2/2)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 15 ] - [ 2009.05.27 13:00 ]



 
 
ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
 



"ΘΗΣΕΥΣ"

Θέμα: (1/1)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 2 ] - [ 2009.05.26 15:00 ]




 






Πράξη Νο.8

ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ" (!)

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΟΣ (!)




ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ [ 2009.06.29 24:00 ]:


Νο1: "ΠΑΠΑ"-ΝΑΚΟ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ» ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ._

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ «ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ» ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ (!)

 

 

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ [ 2009.06.29 24:00 ]:

 

Νο2: "ΠΑΠΑ"-ΝΑΚΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ._

 

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ (!)

 

 

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ [ 2009.06.29 24:00 ]:

 

Νο3: "ΠΑΠΑ"-ΝΑΚΟ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ._

 

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΑ (!)

 

 

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ [ 2009.06.29 24:00 ]:

 

Νο4: "ΠΑΠΑ"-ΝΑΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ._

 

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ (!)

 

 

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ [ 2009.06.29 24:00 ]:

 

Νο5: "ΠΑΠΑ"-ΝΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΤΙ «ΠΑΙΖΕΤΕ» ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣΥΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ._

 

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ Ο ΓΙΑΧΒΕ Ή ΙΑΚΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ (!)







Πράξη Νο.9

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:



ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ (!)







Πράξη Νο.10

ΕΥΧΕΣ:

ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΛΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ Ή ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΒΛΕΠΕ Ο.Ε.Α.) ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ-ΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ (!)